Πάσχα 2013 στα Ήλια Αιδηψού – Φωτογραφίες

Greek English Romanian Russian French Italian German Spanish Portuguese Serbian Dutch Czech Danish Polish Bulgarian Yiddish Chinese (Traditional)

Ένα Καλοκαιρινό Πάσχα στην καρδιά της Ανοιξης ζήσαμε παραδοσιακά στο Ξενοδοχείο Ilia Mare στα Ηλια Αιδηψού. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος.

Με μία μόνο μεγάλη διαφορά για το χωριό μας. Με την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού μας Συλλόγου «Αγιος Γεώργιος» και την καλή Θέληση όλων των κατοίκων του χωριού μας, που με την εθελοντική τους εργασία για περίπου ένα μήνα, καταφέραμε να αναδείξουμε και να ομορφύνουμε την εικόνα του Χωριού μας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους για όλα.

Με μεγάλο σύμμαχο τον καιρό, την καλή διάθεση των πελατών μας και την οργάνωση των Αδελφών Κωνσταντίνου (Ιδιοκτητών του ILIA Mare Hotel, των Farosrooms και του Εστιατορίου »ΦΑΡΟΣ»), και το φετινό Πάσχα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες μας. Ενθουσιασμένοι από τη Βόρεια Εύβοια, εντυπωσιασμένοι από το χωριό Ήλια, την τοποθεσία του και απόλυτα ικανοποιημένοι από το συνδυασμό διαμονής-φαγητού. Μπορούμε να ευχηθούμε σε όλους Χρόνια Πολλά και του χρόνου πάλι μαζί….

Φωτογραφίες απο το Πάσχα του 2013

Ilia Mare Hotel Newsletter

Γραφτείτε σήμερα στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές! Με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα μέλος του Ilia Mare Club!

Επιθυμώ να λαμβάνω εκπτωτικές προσφορές στο email μου!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.