Τοποθεσία

Greek English Romanian Russian French Italian German Spanish Portuguese Serbian Dutch Czech Danish Polish Bulgarian Yiddish Chinese (Traditional)

Πως θα έρθετε στο Ξενοδοχείο Ilia Mare

Από την Αθήνα μπορείτε να ταξιδέψετε με δύο τρόπους:

Κάντε κράτηση Online!

α) Στο 150ό χλμ. της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο Πορθμείο της Αρκίτσας, επιβιβάζεστε στο φέριμποτ και έπειτα από διαδρομή 40 λεπτών, φτάνετε στα Λουτρά Αιδηψού, απ’ όπου η οδική απόσταση προς Ήλια είναι 9 χλμ. Η διαδρομή Αθήνα-Ήλια καλύπτεται άνετα σε 2 ώρες.
β) Ο δεύτερος τρόπος είναι εξ’ ολοκλήρου οδικώς μέσω Χαλκίδας. Μέσα από μια μαγευτική διαδρομή με πλούσια βλάστηση όπου δεσπόζουν μεγαλόπρεπα πλατάνια, πεύκα και ελιές, αφού συναντήσετε το Προκόπι, τον όσιο Ιωάννη το Ρώσο, τη γραφική Λίμνη και το χτισμένο μέσα σε ελαιώνα, χωριό Ροβιές, φτάνετε στα Ήλια.

Οι ερχόμενοι από τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα μπορείτε εξυπηρετηθείτε από το πορθμείο της Γλύφας. Αφού περάσετε απέναντι, στον Αγιόκαμπο Ιστιαίας, μεταβαίνετε από εκεί στον προορισμό σας.

Από Θεσ/νίκη: Εθνική οδός Αθήνας-Θεσ/νίκης προς Αθήνα.

– 100χλμ. μετά τη Λάρισα, βγαίνετε στην έξοδο προς Αγίους Θεοδώρους και μέσω Αχιλλείου, μετά από 11χλμ., φτάνετε στη Γλύφα.
– Επιβιβάζεστε στο Ferryboat Γλύφα-Αγιόκαμπος (25 λεπτά).
– Από Αγιόκαμπο ακολουθείτε τη διαδρομή προς Λ.Αιδηψού και μετά από 16 χλμ. φτάνετε  στα Ήλια (Ilia mare hotel).

1500a

Δείτε ακόμη

[pagelist_ext depth=»-1″ include=»888,976,991,1010,1003″ image_width=»85″ image_height=»65″]

Ilia Mare Hotel Newsletter

Γραφτείτε σήμερα στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές! Με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα μέλος του Ilia Mare Club!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.