Τοποθεσία

Greek English Romanian Russian French Italian German Spanish Portuguese Serbian Dutch Czech Danish Polish Bulgarian Yiddish Chinese (Traditional)

Πως θα έρθετε στο Ξενοδοχείο Ilia Mare

Από την Αθήνα μπορείτε να ταξιδέψετε με δύο τρόπους:

Κάντε κράτηση Online!

α) Στο 150ό χλμ. της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στο Πορθμείο της Αρκίτσας, επιβιβάζεστε στο φέριμποτ και έπειτα από διαδρομή 40 λεπτών, φτάνετε στα Λουτρά Αιδηψού, απ’ όπου η οδική απόσταση προς Ήλια είναι 9 χλμ. Η διαδρομή Αθήνα-Ήλια καλύπτεται άνετα σε 2 ώρες.
β) Ο δεύτερος τρόπος είναι εξ’ ολοκλήρου οδικώς μέσω Χαλκίδας. Μέσα από μια μαγευτική διαδρομή με πλούσια βλάστηση όπου δεσπόζουν μεγαλόπρεπα πλατάνια, πεύκα και ελιές, αφού συναντήσετε το Προκόπι, τον όσιο Ιωάννη το Ρώσο, τη γραφική Λίμνη και το χτισμένο μέσα σε ελαιώνα, χωριό Ροβιές, φτάνετε στα Ήλια.

Οι ερχόμενοι από τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα μπορείτε εξυπηρετηθείτε από το πορθμείο της Γλύφας. Αφού περάσετε απέναντι, στον Αγιόκαμπο Ιστιαίας, μεταβαίνετε από εκεί στον προορισμό σας.

Από Θεσ/νίκη: Εθνική οδός Αθήνας-Θεσ/νίκης προς Αθήνα.

– 100χλμ. μετά τη Λάρισα, βγαίνετε στην έξοδο προς Αγίους Θεοδώρους και μέσω Αχιλλείου, μετά από 11χλμ., φτάνετε στη Γλύφα.
– Επιβιβάζεστε στο Ferryboat Γλύφα-Αγιόκαμπος (25 λεπτά).
– Από Αγιόκαμπο ακολουθείτε τη διαδρομή προς Λ.Αιδηψού και μετά από 16 χλμ. φτάνετε  στα Ήλια (Ilia mare hotel).

1500a

Δείτε ακόμη

Απολιθωμένο δάσος

Απολιθωμένο δάσος

Ένα σπάνιο γεωλογικό μνημείο της Φύσης, που ο επισκέπτης αξίζει να το περιλάβει στην εξερεύνηση της ευρύτερης περιοχής, είναι το απολιθωμένο δάσος Κερασιάς μεταξύ των χωριών Κερασιά-Αγία Άννα-Παπάδες. Αριθμεί ηλικία 10 έως 20 εκατομμυρίων ετών, και η περιοχή...
Μονή Αγίας Ειρήνης

Μονή Αγίας Ειρήνης

Ακολουθώντας το δρόμο προς τις Ροβιές και σε απόσταση 5 χλμ. από τα Ήλια, ο επισκέπτης  συναντά ένα νεότερο μοναστήρι αφιερωμένο στην οσία Ειρήνη τη Χρυσοβαλάντου. Πρόκειται για την πρώτη μονή της οσίας Ειρήνης με το νέο «Ιουλιανό» ημερολόγιο. Η μο...
Μονή Αγίου Γεωργίου

Μονή Αγίου Γεωργίου

Στην ΝΔ πλευρά του όρους Τελέθριον και σε απόσταση 7 χλμ. από τα Ήλια, βρίσκεται το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου σε υψόμετρο τετρακοσίων μέτρων, χτισμένο σε μαγευτική τοποθεσία. Η θέα από το δρόμο είναι πανοραμική - από ψηλά τα Ήλια φαίνονται σαν ζωγραφιά...
Το Χωριό Ήλια

Το Χωριό Ήλια

Στο ένα άκρο του χωριού, πάνω από το πρόσφατα διαμορφωμένο λιμάνι όπου υπάρχει η δυνατότητα προσάραξης μικρών σκαφών, δεσπόζει ο «ΦΑΡΟΣ» των Ηλίων! Πρόκειται για την ταβέρνα των ιδιοκτητών του ILIAMARE, ένα μπαλκόνι στον Ευβοϊκό, με υπέροχη θέα και μ...

Ilia Mare Hotel Newsletter

Γραφτείτε σήμερα στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές! Με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα μέλος του Ilia Mare Club!

Επιθυμώ να λαμβάνω εκπτωτικές προσφορές στο email μου!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.