Αγροτικές Δραστηριότητες

Greek English Romanian Russian French Italian German Spanish Portuguese Serbian Dutch Czech Danish Polish Bulgarian Yiddish Chinese (Traditional)

Random Photo from Gallery

Pharos Restaurant Menu

Η πρόγνωση καιρού παρέχεται απο το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

Δραστηριότητες στην οικογενειακή φάρμα

Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση για εσάς είναι μία επίσκεψη στο οικογενειακό αγρόκτημα του Ilia mare hotel. Εκεί, έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε άμεση επαφή με διάφορες αγροτικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες.

Μια ημέρα στη φάρμα ξεκινάει νωρίς το πρωί, κάνοντας μία ξενάγηση σε όλους τους χώρους της. Ανάλογα με την εποχή του χρόνου μπορείτε, στο τέλος καλοκαιριού, να πάρετε μέρος στον τρύγο, το φθινόπωρο στη συγκομιδή της ελιάς, το χειμώνα στην παραγωγή κρασιού και τσίπουρου και την άνοιξη στο φύτεμα και το όργωμα οπωροκηπευτικών.

Η συμμετοχή στις κτηνοτροφικές εργασίες, όπως το τάισμα και το άρμεγμα των ζώων, θα σας δώσει μια εντελώς διαφορετική ματιά για το πώς έρχονται στο τραπέζι μας βασικά αγαθά, όπως το γάλα και τα αυγά. Στο τέλος της επίσκεψής σας , θα νιώσετε αναζοωγονημένοι με ένα βαθύ σεβασμό για τη φύση, τη σοφία της και τον τρόπο που μας παρέχει τα αγαθά της.

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε αυτές τις δραστηριότητες, μπορείτε να ενημερώνεστε από τις ανακοινώσεις στο site μας, όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Δείτε ακόμη

Αμπέλι

Αμπέλι

Οι εργασίες στο αμπέλι βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους με τον τρύγο που διαρκεί 2-3 μέρες στις αρχές του Οκτώβρη. Tότε έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στη συγκομιδή των σταφυλιών και στο πάτημά τους, να δείτε πώς γίνεται ο μούστος, το τσίπουρο, να ρω...
Ελιές

Ελιές

Από τις αρχές του Οκτώβρη και για ένα διάστημα που μπορεί να κρατήσει έως και 3 μήνες, έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στη συγκομιδή και στο κλάδεμα της ελιάς. Μπορείτε να επισκεφθείτε το ελαιοτριβείο και να δείτε όλα τα στάδια παραγωγής του ελαιόλ...
Φάρμα

Φάρμα

Στην οικογενειακή μας φάρμα έρχεστε σε άμεση επαφή με τα ζώα του αγροκτήματος. Μπορείτε να δείτε αλλά και να λάβετε μέρος στο άρμεγμα, το τάισμα, να παρακολουθήσετε τη γέννηση των μικρών (αιγοπρόβατα, πουλερικά) την άνοιξη και να μάθετε ό,τι θέλετε για τη συμπερι...

Φωτογραφίες

Ilia Mare Hotel Newsletter

Γραφτείτε σήμερα στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές! Με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα μέλος του Ilia Mare Club!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.