Αγροτικές Δραστηριότητες

Greek English Romanian Russian French Italian German Spanish Portuguese Serbian Dutch Czech Danish Polish Bulgarian Yiddish Chinese (Traditional)

Δραστηριότητες στην οικογενειακή φάρμα

Μία πολύ ιδιαίτερη πρόταση για εσάς είναι μία επίσκεψη στο οικογενειακό αγρόκτημα του Ilia mare hotel. Εκεί, έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε άμεση επαφή με διάφορες αγροτικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες.

Μια ημέρα στη φάρμα ξεκινάει νωρίς το πρωί, κάνοντας μία ξενάγηση σε όλους τους χώρους της. Ανάλογα με την εποχή του χρόνου μπορείτε, στο τέλος καλοκαιριού, να πάρετε μέρος στον τρύγο, το φθινόπωρο στη συγκομιδή της ελιάς, το χειμώνα στην παραγωγή κρασιού και τσίπουρου και την άνοιξη στο φύτεμα και το όργωμα οπωροκηπευτικών.

Η συμμετοχή στις κτηνοτροφικές εργασίες, όπως το τάισμα και το άρμεγμα των ζώων, θα σας δώσει μια εντελώς διαφορετική ματιά για το πώς έρχονται στο τραπέζι μας βασικά αγαθά, όπως το γάλα και τα αυγά. Στο τέλος της επίσκεψής σας , θα νιώσετε αναζοωγονημένοι με ένα βαθύ σεβασμό για τη φύση, τη σοφία της και τον τρόπο που μας παρέχει τα αγαθά της.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στις δραστηριότητες του Ilia Mare Hotel παρακαλούμε συμπληρώστε τη Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στα Ελληνικά η Αγγλικά

Δείτε ακόμη

[pagelist_ext depth=»-1″ child_of=»908″ image_width=»85″ image_height=»65″]

Φωτογραφίες

Ilia Mare Hotel Newsletter

Γραφτείτε σήμερα στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές! Με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα μέλος του Ilia Mare Club!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.