Καταρράκτες Δαφνοκούκι

Greek English Romanian Russian French Italian German Spanish Portuguese Serbian Dutch Czech Danish Polish Bulgarian Yiddish Chinese (Traditional)

Στον δρόμο από τα Λουτρά Αιδηψού προς την Λίμνη συναντάμε το χωριό Ήλια. Τα τελευταία χρόνια οι κάτοικοι του χωριού προσπαθούν να αναδείξουν τις φυσικές ομορφιές τις περιοχής. Έτσι με την βοήθεια Βέλγων προσκόπων το καλοκαίρι του 2015 καθάρισαν και έφτιαξαν μονοπάτια που οδηγούν στους καταρράκτες του φαράγγι Δαφνοκούκι.

Αν θέλετε να επισκεφτείτε τους καταρράκτες, το φαράγγι είναι εύκολο στην πρόσβαση, και βρίσκεται περίπου 3 χιλιόμετρα μακριά από τα Ήλια με κατεύθυνση προς την Λίμνη. Επάνω στην άκρη του κεντρικού δρόμου θα δείτε μια μεγάλη ταμπέλα με φωτογραφίες από τους καταρράκτες. Από εκεί αρχίζει ο χωματόδρομος και στην συνέχεια ακολουθώντας τις πινακίδες και τα μονοπάτια φτάνετε στους καταρράκτες. Στο πιο ψηλό σημείο βρίσκεται ο μεγάλος καταρράκτης ύψους 35 μέτρων.

Φωτογραφίες

Δείτε ακόμη

[pagelist_ext depth=»-1″ child_of=»1370″ image_width=»85″ image_height=»65″]

Ilia Mare Hotel Newsletter

Γραφτείτε σήμερα στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές! Με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα μέλος του Ilia Mare Club!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.