Φαντασία, παράδοση, μεράκι και οι πιο φρέσκες, αγνές πρώτες ύλες χαρακτηρίζουν κάθε γεύση του Φάρου.
Μαγειρευτά της μαμάς, όπως γεμιστά με τραχανά, κόκκορας με χειροποίητες χυλοπίτες, ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, από το Αιγαίο και τον Ευβοϊκό και πεντανόστιμα πιάτα της ώρας, είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις του.

Σπεσιαλιτέ όπως ο ψητός μπακαλιάρος στα κάρβουνα, ψημένος με ιδιαίτερη τέχνη για να παραμείνει ζουμερός, το γεμιστό μπιφτέκι με τη μυστική συνταγή και η ψαρόσουπα κατόπιν παραγγελίας, έχουν κάνει γνωστό το Φάρο στην ευρύτερη περιοχή αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Photos