Σας ευχαριστούμε!

Greek English Romanian Russian French Italian German Spanish Portuguese Serbian Dutch Czech Danish Polish Bulgarian Yiddish Chinese (Traditional)

Μια ακόμα καλοκαιρινή σεζόν τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Και εσείς ήσασταν μαζί μας!

Κάποιοι από εσάς για άλλη μια φορά (αφού είστε τακτικοί μας πελάτες) και κάποιοι από εσάς για πρώτη φορά καθώς μας επισκεφθήκατε και γνωριστήκαμε φέτος το καλοκαίρι. Εμείς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε που μας εμπιστευθήκατε, που γνωριστήκαμε, που μας βοηθήσατε να βελτιώσουμε όσα γνωρίζαμε και να πάρουμε νέες ιδέες για το μέλλον.

Πλέον, η νέα φθινοπωρινή/χειμερινή σεζόν είναι γεγονός και εμείς είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε και πάλι για να σας προσφέρουμε την εμπειρία της φιλοξενίας του Ilia mare hotel.

Γράψτε μια Κριτική!Θα ήταν μεγάλη μας χαρά και τιμή αν μπορούσατε να γράψετε για την εμπειρία σας στο Ilia Mare hotel στο Trip Advisor. Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε εάν απολαύσατε τη διαμονή σας καθώς και τυχόν προτάσεις σας για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης που παρέχουμε. Παρακαλούμε βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι γράφοντας μια κριτική για το Ilia Mare Hotel. Πατήστε εδώ για να δείτε την βαθμολογία άλλων ταξιδιωτών και να γράψετε το σχόλιο σας.

Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο φθινόπωρο/χειμώνα και σας περιμένουμε!

Ilia Mare Hotel Newsletter

Γραφτείτε σήμερα στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές! Με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα μέλος του Ilia Mare Club!

Επιθυμώ να λαμβάνω εκπτωτικές προσφορές στο email μου!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.