Πρωϊνό στο Ilia Mare

Greek English Romanian Russian French Italian German Spanish Portuguese Serbian Dutch Czech Danish Polish Bulgarian Yiddish Chinese (Traditional)

Το πρωινό στο Ιlia mare hotel είναι μια πραγματικά ιδιαίτερη εμπειρία. Παραδοσιακές τοπικές συνταγές συναγωνίζονται τη φρεσκάδα και την αγνότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή όλων των γεύσεων που μπορεί κανείς να δοκιμάσει στο πρωινό του.

Πεντανόστιμες σπιτικές μαρμελάδες και γλυκά του κουταλιού φτιαγμένα από τα φρούτα του αγροκτήματος και πίτες της μαμάς με γάλα και αυγά από την οικογενειακή φάρμα, προσφέρουν την πιο γευστική και θρεπτική καλημέρα.

Την τέχνη και το μεράκι που κρύβει κάθε μία τις συνταγές του πρωινού, τονίζει με μοναδικό τρόπο το αγνό παρθένο ελαιόλαδο παραγωγής των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου που ανεβάζει την ποιότητα της γεύσης σε νέα επίπεδα.

Λιρόπιτα (γλυκιά κολοκυθόπιτα), γαλατόπιτα, ομελέτες, φρούτα, μαρμελάδες, ολόφρεσκο γάλα και αυγά, αρωματικός καφές και αφεψήματα από βότανα της περιοχής είναι μόνο μερικές από τις γεύσεις που υπόσχονται να δώσουν σε κάθε μέρα ένα υπέροχο ξεκίνημα, καθώς το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας γιατί να μην είναι και το γευστικότερο.

Ilia Mare Hotel Newsletter

Γραφτείτε σήμερα στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές! Με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα μέλος του Ilia Mare Club!

Επιθυμώ να λαμβάνω εκπτωτικές προσφορές στο email μου!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.