Νέα τιμητική διάκριση για το Ilia Mare Hotel

Greek English Romanian Russian French Italian German Spanish Portuguese Serbian Dutch Czech Danish Polish Bulgarian Yiddish Chinese (Traditional)

Εκδήλωση του ΞΕΕ για το Ελληνικό Πρωινό 10/06/2013

Το παρόν δήλωσαν οι ιδιοκτήτες του Ilia Mare Hotel, στην εκδήλωση βράβευσης των 100 πρώτων ξενοδοχείων στην Ελλάδα, που εντάχθηκαν και υποστηρίζουν το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωϊνό».  Την εκδήλωση διοργάνωσε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ την Δευτέρα 10/06/2013.

Στα 100 πρώτα ξενοδοχεία στην Ελλάδα που εντάχθηκαν,  υποστηρίζουν και συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωϊνό» κατατάσσεται πλέων το Ilia Mare Hotel. Έχοντας ως κίνητρο και υποστηρικτή μας το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος θα συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο και μεράκι να αναδεικνύουμε και να προβάλουμε τα τοπικά προϊόντα της περιοχής, μέσα από τις παραδοσιακές τοπικές συνταγές και τεχνικές παρασκευής τους.

Ένα μεγάλο μπράβο στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος όπου με την υποστηρίξει του Υπουργείου Τουρισμού σε συνεργασία με το Υπουργείου Γεωργίας , έχοντας ως σκοπό την προβολή και την ανάδειξη των Ελληνικών Τοπικών προϊόντων και συνταγών-γεύσεων , κατάφερε να σχεδιάσει, να υλοποιήσει και να κάνει πράξει το πρόγραμμα του «Ελληνικού Πρωϊνού».

Ελληνικό Πρωινό, Ελληνικό Φαγητό, Ελληνικό Ποτό (κρασί , ούζο, Τσίπουρο), Ελληνική Κουλτούρα και Ελληνική Ιστορία, αποτελούν κίνητρο για τον κάθε επισκέπτη να επισκεφτεί την χώρα μας και όχι μόνο μία φορά, για να γευτεί και γνωρίσει αυτόν τον τόπο.

Η ιστοσελίδα του Ελληνικού Πρωϊνού: http://www.greekbreakfast.gr/
Το Ελληνικό πρωϊνό στο Facebook: https://www.facebook.com/greekbreakfast

Video

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση


Ολες οι Φωτογραφίες απο την εκδήλωση: https://www.facebook.com/greekbreakfast/photos_stream

Ilia Mare Hotel Newsletter

Γραφτείτε σήμερα στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές! Με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα μέλος του Ilia Mare Club!

Επιθυμώ να λαμβάνω εκπτωτικές προσφορές στο email μου!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.