Ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς!

Greek English Romanian Russian French Italian German Spanish Portuguese Serbian Dutch Czech Danish Polish Bulgarian Yiddish Chinese (Traditional)

Σας ευχαριστούμε! Όλοι εμείς στο Ilia mare hotel νιώσαμε για ακόμα μία καλοκαιρινή σεζόν την αγάπη και την προτίμησή σας και θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά.

Παλιοί, γνώριμοι πελάτες αλλά και νέοι που προστέθηκαν στη μεγάλη λίστα των ανθρώπων που ξαναβρήκαμε και γνωρίσαμε, μας βοήθησαν να μάθουμε νέα πράγματα, να βελτιώσουμε όσα γνωρίζαμε και να πάρουμε δύναμη και νέες ιδέες για το μέλλον.

Το καλοκαίρι είναι πλέον πίσω μας και εμείς είμαστε για άλλη μια φορά έτοιμοι για τη νέα φθινοπωρινή/χειμερινή σεζόν, να σας υποδεχθούμε και να σας προσφέρουμε την εμπειρία της φιλοξενίας του Ilia mare hotel.

Σας περιμένουμε για να σας δείξουμε τις ομορφιές των Ηλίων, να σας προσφέρουμε νέες υπέροχες σπιτικές γεύσεις αλλά κυρίως, να νιώσετε τη ζεστασιά της φιλοξενίας μας. Να νιώσετε ότι βρίσκεστε σπίτι σας!

Αν μείνατε στο Ξενοδοχείο μας, Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε εάν απολαύσατε τη διαμονή σας καθώς και τυχόν προτάσεις σας για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης που παρέχουμε. Παρακαλούμε βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι γράφοντας μια κριτική για το Ilia Mare Hotel. Πατήστε εδώ για να δείτε την βαθμολογία άλλων ταξιδιωτών και να γράψετε το σχόλιο σας.

Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο φθινόπωρο/χειμώνα και σας περιμένουμε!

Ilia Mare Hotel Newsletter

Γραφτείτε σήμερα στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές! Με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα μέλος του Ilia Mare Club!

Επιθυμώ να λαμβάνω εκπτωτικές προσφορές στο email μου!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.