Ευχαριστούμε για την προτίμησή σας!

Greek English Romanian Russian French Italian German Spanish Portuguese Serbian Dutch Czech Danish Polish Bulgarian Yiddish Chinese (Traditional)

Μία εξαιρετική καλοκαιρινή σεζόν έφτασε στο τέλος της. Όλοι εμείς στο Ilia mare hotel, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο ξενοδοχείο μας καθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μαζί σας περάσαμε όμορφα, μάθαμε περισσότερα, γνωρίσαμε νέους πελάτες και υποδεχτήκαμε παλαιότερους, που πλέον ανήκουν στον κύκλο των φίλων μας. Γίναμε καλύτεροι, ανανεωθήκαμε, μάθαμε πώς θα σας εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα.

Με αυτές τις «αποσκευές», είμαστε έτοιμοι για τη νέα φθινοπωρινή/χειμερινή σεζόν, για να σας υποδεχθούμε και να σας προσφέρουμε την εμπειρία της φιλοξενίας και των ανέσεων του Ilia mare hotel.

Να σας δείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας, να δοκιμάσετε νέες υπέροχες γεύσεις, να χαλαρώσετε αλλά κυρίως, να νιώσετε τη ζεστασιά των «δικών» σας ανθρώπων και τι σημαίνει να νιώθει κανείς «σαν στο σπίτι» του.

Σας ευχόμαστε ένα υπέροχο φθινόπωρο/χειμώνα και σας περιμένουμε πιο έτοιμοι και ανανεωμένοι από ποτέ.

Δείτε την Φθινοπωρινή προσφορά

Ilia Mare Hotel Newsletter

Γραφτείτε σήμερα στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις μοναδικές προσφορές! Με την εγγραφή σας γίνεστε αυτόματα μέλος του Ilia Mare Club!

Επιθυμώ να λαμβάνω εκπτωτικές προσφορές στο email μου!

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.